Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koktajl mleczno-miętowy z kiełkami pszenicy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięta 3 szt
sok z cytryny do smaku
pszenica 3 szt
woda gazowana 250 ml
kefir 450 g

Przepis i sposób przygotowania na: koktajl mleczno-miętowy z kiełkami pszenicy

Mięte drobno siekamy i miksujemy z maślanką wodą mineralną sokiem z cytryny i kiełkami pszenicy. Przelać koktajl do szklanek i od razu podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak