Sposób przygotowania

Makrele obrać ze skóry, ości i posiekać. Kawałek surowego selera obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Skropić go sokiem z cytryny i dodać do makreli. Następnie wymieszać z majonezem i pokrojonym szczypiorkiem.

Gotową pastę schłodzić w lodówce, a następnie smarować nią pieczywo.

Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszna pasta do kanapek:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !