Sposób przygotowania

Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na kawałki i dusić w niewielkiej ilości wody. Gdy się zeszklą dodać śmietanę, rodzynki, miód oraz przyprawy i jeszcze chwilę potrzymać na małym ogniu. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie deserki to samo zdrówko...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    super deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super , pycha danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    robię bez rodzynek - pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    zapowiada się pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !