Sposób przygotowania

Rybę dusimy, ziemniaki gotujemy. Na patelni sporządzamy sos z oleju, śruty pszennej, soku pomarańczowego i siekanych drobno ziół, po czym zalać nimi rybę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    1-wszy raz widzę taki przepis na sos...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    może wyprubuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !