Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i ostudzić. Kiełbaskę pokroić w plasterki, zrumienić na maśle i ostudzić. Białą fasolkę osączyć z zalewy. Por pokroić w kostkę. Żółty ser pokroić w dużą kostkę. Śmietanę wymieszać z majonezem.

W przezroczystej misce układać warstwami następujące składniki: połowa makaronu, por, połowa śmietany z majonezem, sól, pieprz, żółty ser, biała fasolka, kiełbaska, pozostałą śmietanę z majonezem, sól, pieprz i pozostały makaron. Wierzch sałatki posypać koperkiem. Gotową sałatkę włożyć do lodówki na około 60 minut.

Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniam mniam
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !