Sposób przygotowania

.Z PODANYCH SKŁADNIKÓW ZAGNIEŚĆ CIASTO I WŁÓŻYĆ DO LODÓWKI NA 1 GODZ.
2.W TYM CZASIE GDY CIASTO BEDZIE SIĘ CHŁODZIĆ PRZYGOTOWAĆ KREM.
3.MLEKO ZAGOTOWAĆ, GORACYM ZALAĆ ZMIELONE ORZECHY I ZOSTAWIĆ AŻ NAPĘCZNIEJĄ.
4.MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM PUDREM DODAJĄĆ STOPNIOWO OSTUDZONE ORZECHY Z MLEKIEM.
5.CIASTO ROZWAŁOWAĆ ,FOREMKI LEKKO NATŁUŚCIĆ I WYŁOŻYC CIASTEM.
6.WSTAWIC DO PIEKARNIKA NA 180 STOPNI I PIEC PRZEZ 15 MINUT NA ZŁOTY KOLOR.
7.UPIECZONE WYJAC Z FOREMKI NAPEŁNIC KREMEM ORZECHOWYM I OZDOBIC KAŻDĄ ORZESZKIEM.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    przepis ekstra,czekam na fotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !