Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CIASTO GALARETKOWATE

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka cytrynowa 1szt
kremówka 1szt
wiśnia 35dag
galaretka wiśniowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO GALARETKOWATE

Galaretkę cytrynową rozuszczamy we wrzątku(szklanka), wlewamy do foremki i czekamy aż zastygnie.Kremówkę ubijamy ,wiśnie miksujemy - dodajemy do kremówki i dodajemy 2 galaretki wiśniowe(2szklanki wody-rozpuszczamy galaretki)mieszamy wszystko i wlewamy do formy na galaretke cytrynową.Następnie wlewamy rozpuszczone 2 galaretki(w 2 szklankach wody)na wierzch. SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 17.03.2011 09:13
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak