Sposób przygotowania

Włoszczyznę pokroić i chwilkę pogotować. Następnie dodać pokrojone buraczki. Lekko zakwasić gotujący się wywar sokiem z cytryny. Jak warzywa będą już miękkie odcedzić je. Klarowany już barszczyk doprawić do smaku. podawać z uszkami przepis http://www.doradcasmaku.pl/przepis/82148/uszka-z-grzybami-do-barszczu.html

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    swieta...
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    lubie barszczyk
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    pierwsze miejsce ;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !