Sposób przygotowania

Kulki mozzarelli odsączyć z płynu ale tak aby były wilgotne. Zostawić trochę wody z sera na obtoczenie. Bułkę tartą wymieszać delikatnie z 1 łyżeczką Kucharka. Kulkę sera pokroić na paski ( powinno wyjść 9 pasków z jednej kulki). Wilgotne paseczki obtaczać w bułce tartej i smażyć bardzo krótko na rozgrzanym oleju z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    uwielbiam ser pod każdą postacią
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajny przepis- muszę koniecznie wypróbować! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    pyszne!!!!!!!!!!!!!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha warto spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Genialny pomysł! na kotleciki z mozzarelli bym nie wpadła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !