Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem z bryndzy na krakersach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 25 dkg
masło 10 dkg
pieprz do smaku
śmietana 2 łyżki
ogórki 3 szt
krakersy 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z bryndzy na krakersach

Świeżą bryndzę rozetrzeć na gładką masę z dodatkiem masła i śmietany,doprawić do smaku pieprzem,dodać posiekane drobno korniszony,masę nałożyć na małe krakersy
brydżowe ozdobić kawałkiem ogórka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 12.09.2011 19:19
nie jadłam jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak