Sposób przygotowania

Fasolę czyścimy, myjemy pod bieżącą wodą. Blanszujemy w gorącej wodzie. Odcedzamy i przekładamy do słoików. Z wody, soli, kwasku cytrynowego gotujemy zalewę. Na około l. - 1,5 łyżki soli, 1/4 łyżeczki kwasu i szczyptę cukru. Gorącą zalewą zalewamy fasolę. Słoiki zakręcamy, pasteryzujemy w wodzie do wysokości 2/3 słoików, wyjmujemy i odwracamy do góry dnem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubie taka fasolkę;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też bardzo lubię , na pewno zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super na zimę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !