Sposób przygotowania

Orzechy wymieszać ze sobą i zemleć, dodać do nich masło, jajko i bułkę tartą. Wszystko razem wyrobić na jednolitą masę. Kurczaka opłukać i osuszyć, nafaszerować go masa orzechową. Następnie posypać go solą i pieprzem, a później zszyć. Piec w piekarniku około - 1,5 godz do uzyskania miękkości
Jeśli stwierdzimy, że orzechów jest za mało, aby nafaszerować nimi kurczaka możemy odpowiednio zwiększyć proporcje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszności :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetnie smakuje taki kurczak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smak :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !