Sposób przygotowania

Por pokroić w pół krążki, marchew obrać, zetrzeć na tarce na grubych oczkach, szynkę pokroić w paseczki. Składniki wymieszać, poddusić na patelni z dodatkiem masła, przyprawić solą, pieprzem.
W tym czasie brokuł podzielić na małe różyczki, blanszować we wrzątku (trzymać ok 5-7 minut).
Do podduszonych warzyw dodać brokuł - farsz gotowy.

Składniki na naleśniki miksujemy (dodajemy stopniowo mąki). Smażymy naleśniki - wyjdzie około 12-15.

Na naleśnik nakładamy farsz, zwijamy w rulonik, podajemy od razu po przyrządzeniu. Smacznego!!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale apetyczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    alęż pysznie wyglądają;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !