Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzodkwi i ogórka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew 35 dkg
pietruszka zielona 1 pęczek
śmietana 1/2 szkl
sok cytrynowy do smaku
ogórek świeży 1 szt
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzodkwi i ogórka

Rzodkiew opłukać,zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,odsączyć na sicie,skropić sokiem cytrynowym,ogórek obrać,drobno pokroić i dodać do rzodkwi,połączyć
składniki ze śmietaną oraz drobną posiekaną zieloną pietruszką,doprawić do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 17.12.2011 10:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak