Sposób przygotowania

Mięso podsmażyć na rozgrzanym na patelni oleju, dodać do niego wcześniej namoczone, a następnie pokrojone grzyby, posolić i popieprzyć. Marchewki należy dokładnie umyć, oskrobać, zetrzeć n tarce o grubych oczkach, dodać ją do mięsa i grzybków. Wszystko razem należy dusić 15- 20 minut. Kapustę pekińską należy drobno pokroić, czosnek posiekać, cebulę także. Wszystko dusić do momentu zeszklenia się cebuli. Papier ryżowy należy zwilżyć wodą i rozłożyć, na każdy z arkuszy nakładać po 3 łyżki farszu, zawijać i smażyć w głębokim oleju. Przed podaniem polać sosem sojowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Made in China??? Wolę polskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    supper przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Smaczne :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !