Sposób przygotowania

Makrelę \"oskubać\", kukurydzę odsączyć z zalewy.
Jajka ugotować na twardo. Cebulę posiekać.
Ze śmietany, jogurtu i sprasowanego czosnku zrobić sos.
Doprawić solą i pieprzem. Całość delikatnie wymieszać.
Podawać z tostami lub chrupiącym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    to lubie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o fajny sposób na makrele
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    boje się makreli ze śmietaną, ale chyba spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię podobną tyle że bez czosnku (nie lubię czosnku) smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !