Sposób przygotowania

Z maki i wody najpierw ugniatamy ciasto , potem musimy rozwałkować zawinąć w placek szynkę i pieczemy 20 minut w temp. 220 st. a potem zmniejszyć do 170 st i pieczemy dalej ale już godzinę po wyjęciu nakłuć aby wypuścić parę , i ostudzić . Gotową już szynkę możemy śmiało podawać .

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    interesujący...pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    FAJNIE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !