Sposób przygotowania

Kawę rozpuścić 1/2 litra wody Do dużego garnka wlać wodę i przygotować ciepłą wolną kąpiel. Wbić jajka i ubijać w kąpieli wodnej. Powoli dosypywać cukier aż powstanie gęsty krem. Mieszając dodawać po trochu twarożek aż powstanie gładka masa. Na blachę rozłożyć biszkopty i polać 1/2 kawy posmarować połową masy przykryć biszkoptami., polać resztą kawy i dać resztę masy. Wstawić do lodówki na 4 godz posypać kakaem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Uwielbiam tiramisu! Jeden z lepszych deserów mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam ten deser !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mm super;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !