Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony boczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat do smaku
cebula 1/3 szt
olej 1/3 szt
boczek 0,7 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony boczek

Boczek ugotować do miękkości w kapuśniaku z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego.Następnie boczek posypać obficie przyprawą do kurczaka i pieprzem do smaku.Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju,pod przykryciem.Pod koniec smażenia ma olej wrzucić troszkę cebuli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 13.05.2012 09:07
mniam!!!!
ewa84 12.04.2011 18:33
mniam
Smakosz6 29.03.2011 10:27
mmmmmmmmm
m1monika 30.01.2011 18:00
pychotka :)))
pacpaw 29.01.2011 00:31
ciekawy pomysł na boczusia
anja3107 27.01.2011 10:12
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak