Sposób przygotowania

Melony umyte kroimy na cząstki , potem ze skóry , oddzielamy nasiona , a miąższ z melona zmiksować , wymiesza z listkami bazylii, tylko bazylia ma być posiekana , posolić dodać pieprz i sok z cytryny. Żelatynę zalewamy 4 łyżkami wody tylko zimnej , a jak zauważymy że napęcznieje to ją podgrzewamy , potem ją ostudzić. Masę z melona łączymy z żelatyną przekładamy do małych foremek i wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !