Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka faszerowana pastą chrzanową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 15 plasterków
ser biały twarogowy 20 dag
chrzan ze słoika 1 mały słoiczek
śmietana 18-procentowa 1 łyżka
pieprz
przyprawa do potraw
szczypiorek usiekany 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka faszerowana pastą chrzanową

Ser biały zmiksować z chrzanem i śmietaną, doprawić do smaku, wymieszać z posiekanym szczypiorkiem. Tak przygotowaną pastę nakładać na plasterki szynki, zwijać w ruloniki i podawać z pieczywem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 26.06.2011 14:56
super
iwona332 20.04.2011 12:04
super
marchewka 20.03.2011 23:23
apetyczne
wolochski 06.03.2011 20:16
super
ziutula
ziutula 10.02.2011 09:36
smacznego...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak