Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser toska 45 dkg
cukier puder 1/2 szklanki
jaja 3
masło 1/2
cukier wanilinowy
bakalie
galaretka
owoce do dekoracji
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

żółtka utrzeć z cukrem i masłem, dodać serki. Dodać ubitą śmietanę z białek. Żelatynę rozpuścić w małej ilości wody dodać do masy i bakalie. Masę włożyć do formy i wstawić do lodówki.Polać ostudzoną galaretką udekorować owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mehia 23.07.2011 19:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak