Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 5 szt
ser biały 15 dkg
majonez 30 dkg
musztarda 1 łyzka
szczypiorek 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
sól do smaku
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ketchup 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka ugotować na twardo obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Żółtko, ser, odsączonego tuńczyka, śmietanę oraz musztardę razem wymieszać i przyprawić. Farsz nałożyć na połówki jajek, udekorować majonezem, szczypiorkiem i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 26.01.2011 17:44
tak-dla jaj w karzdej postaci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak