Sposób przygotowania

Spód:
Czekoladę połamać, stopić w gorącej kąpieli wodnej. Pokruszyć płatki kukurydziane i wymieszać z polewą. Nałożyć do podłużnej formy o wymiarach 25x11cm. Chłodzić 30 minut.

Masa:
Utrzeć twaróg z cukrem pudrem, żelatynę rozpuścić w 100ml gorącej wody, ostudzić.
Ubić kremówkę , dodać do masy i połączyć. Następnie wlać żelatynę i delikatnie ubić mikserem. Dodać część malin i wymieszać.

Wykonanie:
Masę wlać na przygotowany sód, na wierzchu ułożyć maliny. Ciasto chłodzimy w lodówce przez 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ale fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pysznie wygląda
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    prawdziwy smakołyk
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No taki smakołyk to jest coś!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !