Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z zielonego groszku i wędliny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 3/4 szklanki
wędlina 10 dkg
majonez 1/2 szklanki
jajko ugotowane na twardo
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z zielonego groszku i wędliny

Groszek odcedzić. Wędlinę i groszek pokroić w kostkę. Złączyć składniki,wymieszać z majonezem i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika193
Monika193 26.01.2011 21:17
To doskonałe nadzienie do Pyz, hehe :)
SmacznaPyza 26.01.2011 14:45
i co dalej? co tym nadziewać?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak