Sposób przygotowania

Schabowe dowolnie przyprawić (ja dawałam zioła prowansalskie, sól i pieprz) następnie obsmażyć je na patelni z obu stron. Dodać marchewkę starta na tartce i cebulkę pokrojoną w kosteczkę. (można podlać odrobiną wody lub bulionu) Całość dusić do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to dla mnie zupełnie coś nowego,na pewno wypróbuję.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o fajny pomysł- rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    muszę je wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !