Sposób przygotowania

Wędzoną makrelę oddzielić od skóry i ości. Następnie rozdrobnić przy użyciu noża lub widelca. Cebulę obrać i drobniutko posiekać, jajka ugotowane na twardo pokroić w kosteczkę. Podobnie postąpić z ogórkami kwaszonymi. Przygotowane w ten sposób składniki wymieszać z majonezem dodając sól i pieprz do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniutka :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne są takie sałatki z wędzonej ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Często na kolację robię takie pyszne sałateczki, znikają momentalnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !