Sposób przygotowania

Filety śledziowe pokroić na kawałki. Cebulę drobniutko posiekać. Jabłko obrać i zetrzeć na jarzynówce. Jabłka wymieszać z cebulą, solą, pieprzem i śmietaną. W salaterce ułożyć połowę śmietany z dodatkami, następnie śledzie i kolejną porcję śmietany z dodatkami. Całość posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Uwielbiam takie śledziki :)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    nigdy jeszcze nie robiłam zawsze kupuje gotowe ale jak mam przepis to warto zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !