Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż z fasolka i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 2 woreczek
fasola zielona 200 g
pieczarki 200 g
masło 4 łyżki
migdały 80 g
tymianek 1 łyżeczki
oregano 1 łyżeczka
pieprz do smaku
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ryż z fasolka i grzybami

Masło rozgrzać w rondlu,dodać pokrojone grzyby i ugotowaną fasolkę.Smażyć na małym ogniu,od czasu do czasu zamieszać.dodać ugotowany ryż,migdały oraz przyprawy całość wymieszać.Podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak