Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa czekoladowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder 250 g
kakao 30 g
mleko gorące 4 łyżki
tłuszcz 25 g

Przepis i sposób przygotowania na: polewa czekoladowa

Cukier i kakao wymieszać,następnie przesiać dodać gorące mleko i mieszać,do uzyskania masy.Roztopić tłuszcz dodać do wcześniej przygotowanej masy polać ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak