Sposób przygotowania

Homara odcedzamy z zalewy. Grzybki marynowane kroimy w kostkę, podobnie postępujemy z ogórkami konserwowymi. Homara mieszamy z ogórkami i grzybkami, dodajemy majonez, sok z cytryny, sól i pieprze, dokładnie mieszamy całość, skrapiając sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nigdy nie jadłem homara i bardzo żałuję, że kiedyś nie wykorzystałem okazji, kiedy ją miałem :/ Mądry Polak po szkodzie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja też nie jadłam a przepis mi wpadł w oko ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    CIEKAWE ,warto sróbowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Jeszcze nigdy homara nie próbowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniałe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !