Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Homar w sosie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek konserwowy 2 sztuki
majonez 5 łyżek
sok z cytryny 1 łyżeczka
grzyby marynowane 10 dag
sól do smaku
homar 35 w puszce

Przepis i sposób przygotowania na: Homar w sosie

Homara odcedzamy z zalewy. Grzybki marynowane kroimy w kostkę, podobnie postępujemy z ogórkami konserwowymi. Homara mieszamy z ogórkami i grzybkami, dodajemy majonez, sok z cytryny, sól i pieprze, dokładnie mieszamy całość, skrapiając sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 22.09.2013 18:29
wspaniałe danie
bami 08.06.2012 19:16
Jeszcze nigdy homara nie próbowałam :)
aacaac 11.08.2011 19:49
super
MAŁY 10.02.2011 15:07
CIEKAWE ,warto sróbowac
Iwusia 27.01.2011 22:30
ja też nie jadłam a przepis mi wpadł w oko ;)
pacpaw 27.01.2011 09:40
nigdy nie jadłem homara i bardzo żałuję, że kiedyś nie wykorzystałem okazji, kiedy ją miałem :/ Mądry Polak po szkodzie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak