Sposób przygotowania

Mięso mielone włożyć do miski, dodać starty na tarce o grubych oczkach ser żółty, posiekaną drobno natkę pietruszki, sól, pieprz, gałkę muszkatołową. Wszystko to dokładnie wymieszać ze sobą, a z powstałej mięsnej masy formować niewielkie, podłużne kotleciki. Kotleciki panierować w bułce tartej i roztrzepanym jajku. Na patelni rozgrzać tłuszcz. Na rozgrzaną patelnię wkładać kotleciki i smażyć je ze wszystkich stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepisik ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pewnie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mmmm...super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mmmm...super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł na smaczny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    sycące danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !