Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mortadela panierowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 20 dag
mąka 1 łyżka
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
tłuszcz do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: mortadela panierowana

Mortadelę pokroić w plastry, obtoczyć je w mące, rozbitym jajku i tartej bułce zmieszanej z odrobiną papryki. Smażyć z obu stron na rumiano.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak