Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos na przednówku.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
parówki 15 szt
cebula
papryka czerwona 1
Sos do spagetti 4 łyżki
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
sól, pieprz
natka pietruszki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos na przednówku.

Pieczarki smażymy z cebulą. Parówki i paprykę kroimy i razem gotujemy ok. 15 min z kostką. Dodajemy sos, konc. pomid. przyprawy do smaku i natkę pietruszki. Możemy zagęścić mąką wymieszaną z wodą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak