Sposób przygotowania

Ogórki należy dokładnie umyć i obrać ze skórki, następnie usunąć nasiona i zetrzeć je na tarce o grubych oczkach, odsączyć. Do miseczki wlać maślankę, dodać przyprawy i wszystko dokładnie ze sobą wymieszać. Do maślanki należy dodać ogórki i posiekany koper, cząber oraz czosnek. Należy podawać zaraz po przygotowaniu, najlepiej z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Szybki i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !