Sposób przygotowania

Udziec z indyka dowolnie przyprawić ja użyłam ziół prowansalskich, soli, pieprzu oraz czosnku. Następnie kładę go na mocno rozgrzaną patelnię i podsmażam z obu stron (mam zepter więc nie potrzeba żadnego tłuszczu czy bulionu – na pierwszym zdjęciu można zobaczyć ile tłuszczu powstało z mięsa) następnie dodać poszatkowaną kapustę i pokrojone w plasterki jabłka. Całość podlać winem i dusić do miękkości .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    musi być smaczne
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    smakowite
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    Ciekawe, ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Smakowicie wygląda, lubię tego typu dania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    wygląda super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !