Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
majonez 2 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo. Po przestygnięciu obieramy je, siekamy drobno nożem i wrzucamy do miseczki. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, a następnie ugniatamy widelcem na „papkę”. Za pomocą łyżki do lodów nabieramy pasty i układamy kulki na talerzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 18.05.2013 10:06
Chyba przyjdę do Ciebie na lekcję robienia past :)
andzia123 15.07.2012 18:48
jejcia- jak w przedszkolu:) rewelacja
Mysiunia 19.03.2011 09:15
smakowita:)
Anna169Hosz 08.03.2011 20:24
Proste i pyszne.
Danuta8 27.01.2011 17:15
dobra,też taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak