Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Po przestygnięciu obieramy je, siekamy drobno nożem i wrzucamy do miseczki. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, a następnie ugniatamy widelcem na „papkę”. Za pomocą łyżki do lodów nabieramy pasty i układamy kulki na talerzu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    dobra,też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Proste i pyszne.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smakowita:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    jejcia- jak w przedszkolu:) rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Chyba przyjdę do Ciebie na lekcję robienia past :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !