Sposób przygotowania

Ciasto zagniaamy z wszystkich skladnikow .odstawiamy do lodowki aby sie schlodzilo nastepnie wykladamy na blache. SEr miksujemy z mlekiem,a nastepnie z zoltkami utartymi z cukrem na kogel-mogel.Wymieszacz ubitymi na sztywna piane bialkami.Mase serowa podzielic na pol.Do jednej polowy dodac roztopiona czekolade i budyn czekoladowy a do drugiej polowy budyn waniliowy i cukier. Obie masy wylac na wylozone ciasto ,zamieszac widelcem robiac marmurkowe wzory. Piec 1 godz, w tem. 160 st.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    wygląda smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !