Sposób przygotowania

Sandacza ułożyć w naczyniu, polać śmietaną zmieszaną ze zmieloną papryką, chrzanem i rodzynkami, masłem i posiekaną natką pietruszki, dodać sól i pieprz. Piec 40min w 180st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taki pieczony smaczny;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię takie rybki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczniutka rybka
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna ryba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    kapitalny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nie jadłam sandacza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !