Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz po kapitańsku

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sandacz 500 g
śmietana 300 ml
chrzan świeżo starty 100 g
rodzynki 50 g
masło 100 g
sól
pieprz
papryka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz po kapitańsku

Sandacza ułożyć w naczyniu, polać śmietaną zmieszaną ze zmieloną papryką, chrzanem i rodzynkami, masłem i posiekaną natką pietruszki, dodać sól i pieprz. Piec 40min w 180st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 06.01.2012 00:27
nie jadłam sandacza
Ania67 21.12.2011 19:16
kapitalny
izapozdro 19.06.2011 14:05
fajne
ewelina63 28.04.2011 13:14
mniam
anja3107 27.04.2011 20:41
fajna ryba
owca441 26.04.2011 13:14
smaczniutka rybka
Aniunia773 06.02.2011 20:38
super
teresa18 04.02.2011 19:05
lubię takie rybki
MAR3STA 04.02.2011 17:15
taki pieczony smaczny;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak