Sposób przygotowania

W osolonej wodzie ugotować buraczki w łupinkach. Kiedy będą miękkie obrać i zetrzeć na drobnej tarce. Doprawić sokiem z cytryny, odrobiną pieprzu i wymieszać z nisko- słodzoną konfiturą porzeczkową. Wymieszać i odstawić do lodówki na 15 minut. Podawać najlepiej do pieczonego drobiu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    ekstra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    takiej wersji jeszcze nie robilam a jedno i drugie mam na dzialce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !