Sposób przygotowania

Filety z kurczaka oczyszczamy, rozbijamy tłuczkiem przez folię, posypujemy po łyżeczce czosnku i koperku, układamy po grubym plastrze z każdego rodzaju sera (ok 0,5-1cm), zwijamy dokładnie w roladki.
Przygotowujemy panierkę, jako roztrzepujemy z dodatkiem łyżeczki kucharka. Panierujemy podwójnie roladki w mące, jajku, bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo smakowity przepis
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Moni

    ale to musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    musi byc pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !