Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na pierogi z kapustą i grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Pyszny farsz z kapusty kiszonej i grzybów idealny do pierogów i krokietów.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dkg
olej 3 łyżki
cebula 1 sztuka
pieprz do smaku
sól do smaku
grzyby suszone 90 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na pierogi z kapustą i grzybami

Ugotowaną kapustę pokroić. Grzyby namocz na kilka godzin i posiekaj. Cebulę posiekaj, przesmaż na oliwie, dodaj kapustę, grzyby, duś przez jakiś czas. Dopraw. Nakładaj na ciasto pierogowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 11.11.2011 09:53
uwielbiam taki pierożki
IKrakowianka 11.09.2011 00:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak