Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente.Wymieszać w misce z łyżką masła.Truskawki rozmrozić,przełożyć do garnka,dodać cukier i cukier waniliowy.Podgrzewać,aż cukier się rozpuści.Twarożek podsmażyć na reszcie masła.Kluski rozłożyć na talerze,posypać twarożkiem i polać ciepłymi truskawkami.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !