Sposób przygotowania

Filety cienko pokroić. Ser feta oprószyć oregano. Następnie nadziewać pierś z kurczaka fetą i drobno posiekaną bazylią, oliwkami oraz czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Zrulować i spiąć wykałaczką. Piec na rozgrzanym grillu co jakiś czas smarując pędzelkiem wcześniej przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo smaczne. polecam wszystkim, bo nie dość że szybkie to i dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !