Sposób przygotowania

Szczyptę cukru łączymy z majerankiem , tymiankiem i oliwą . Mieszamy i ta marynatą nacieramy udka , jak natrzemy to odstawmy na pół godzinki po tych minutach wkładamy w naczyniu do zapiekania mięsko zalewamy winem i pieczemy 50 minut , od czasu do czasu możemy polewać tym sosem co znajduje się przy mięsie . Przed samym końcem wsypujemy wiśnie , gożdziki i jeszcze zapiekamy 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak w winie to je polubię ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    to dopiero wykwintne danie! spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a jak musi pachnieć

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !