Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podlaskie grzybiaczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1\\2 kg
cebula
jaja 3 szt
mąka 5 łyżek
natka piertuszki koperek garść
sól, pieprz
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Podlaskie grzybiaczki

Grzyby oczyścić i posiekać z cebulą. Udusić na tłuszczu. Ostudzić. Wymieszac z posiekana zieleniną, mąka i jajkami. Doprawić do smaku. Łyżeczką formowac małe racuszki. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 27.06.2011 16:59
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak