Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka kroimy w grubą kostkę i smażymy razem z cebulą na ostrym ogniu. Po usmażeniu odstawiamy do ostudzenia. Na drugiej patelni smażymy wątróbkę przez minutę z każdej strony, a następnie zalewamy ją wodą i przykrywamy by się poddusiła przez kilka minut i zdejmujemy z ognia do przestudzenia. Soczewica powinna być wcześniej ugotowana na miękko, musi być wilgotna, ale nie ociekająca wodą. Mielimy wszystkie składniki w maszynce do mięsa. Mieszamy wszystko razem dodajemy jaja i przyprawy. Blachę wykładamy papierem do pieczenia i pieczemy całość ok 1 h w 180 st C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny pasztecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !