Sposób przygotowania

Fasolę zalewamy i odstawiamy na dobę , następnego dnia w tej samej wodzie gotujemy fasole do miękkości , a pod koniec gotowania dodajemy troszkę soli. Bułkę tartą na suchej patelni uprażyć do momentu aż się zarumieni , masełko stapiamy . Odcedzoną fasole wykładamy na talerze posypujemy bułką tartą i polewamy masełkiem rozpuszczonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie niezła
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam fasolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !