Sposób przygotowania

1. Boczek kroimy w drobną kostkę ,cebulę siekamy i smażymy razem z boczkiem na oleju.
2. Studzimy i mieszamy z mięsem mielonym, z bułką tartą ,jajkiem i natką pietruszki. Przyprawiamy do smaku solą ,ziołami i pieprzem .
3. Tak przygotowanym farszem napełniamy sprawionego kurczaka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawe:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny farsz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny bedzie ten kurczak
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Wykorzystam już niedługo :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !